Product informatie

Op Kekkecamerariem.nl verkopen we zeven verschillende producten. 

1. Neopreen camerariemen
2. Katoenen camerariemen
3. Leren camerariemen
4. Fashion camera tassen
5. Dokter camera tassen
6. Overige accessoires
7. Kadokaarten

Onderstaan vind je per product specifieke productinformatie die de producten stuk voor stuk uniek maken

1. Neopreen camerariemen
Buitenzijde
De buitenzijde van de neopreen camerariem is voorzien van een print. De stof die we gebruiken kan uit verschillende materialen bestaan. Centraal hierin staat de leuke print en de kwaliteit hiervan.

Neopreen binnenzijde
Eén van de belangrijkste specificaties van de neopreen camerariem is de binnenzijde die is gemaakt van neopreen. Neopreen is een soort rubber wat vooral wordt gebruikt voor duikpakken, wetsuits en dergelijke. Het zorgt voor een lichte elasticiteit in de camerariem en voor een comfortabel draaggemak. Het snijdende gevoel van een normale camerariem is verleden tijd. Neopreen is namelijk extreem zacht en schuurt niet. Het is ideaal in combinatie met de menselijke huid.

Nylon band
De kekke neopreen camerariemen zijn voorzien van bruin/cognac kleurige nylon banden die de bevestiging tussen camerariem en camera vormen. Op de neopreen camerariemen gebruiken we nylon banden van 12 mm breed. Afhankelijk van de breedte van de bevestigingspunten op jouw camera passen onze camerariemen dus. We adviseren je dit dus goed op te meten. Per product staat ook nog eens aangegeven hoe breed de nylon bandjes zijn. Ze zijn stevig genoeg om de zwaarste camera's te dragen en getest op een draaggewicht van meer dan 50 kg. Dit lijkt ons dus ruim voldoende.

Snelbinders
Kekke neopreen camerariemen zijn voorzien van zogenaamde snelbinders. Dit zijn klikkers. Ons doel van het toevoegen van een snelbinder is om jou tijd te besparen. Het duurt minstens een half uur voordat je de koppeling van de bandjes op een camera los hebt en om deze te stellen voor een perfecte balans. Door het gebruik van snelbinders kun je de camera binnen een mum van tijd loskoppelen. Uiteraard hebben we deze super veilig gemaakt! Uit een test is gebleken dat onze snelbinder tot 50 kg kan dragen*. We geloven dat jouw camera niet zwaarder zal zijn dan dat! 

2. Katoenen camerariemen
Binnen -en buitenzijde
De binnen -en buitenzijde van de katoenen camerariem is altijd gemaakt van katoen, geweven in patronen met verschillende kleuren. De binnenzijde van de katoenen camerariem heeft geen neoprene voering, maar een zacht suede lederen stuk, waardoor het draaggemak nog steeds comfortabel is. Deze camerariem zal dus niet in je nek schuren.

Nylon band
Onze kekke katoenen camerariemen zijn net zoals de neoprene versie voorzien van bruine cognac kleurige nylon banden, die de bevestiging tussen camerariem en camera vormen. Het grote verschil is dat we op de katoenen camerariemen nylon banden gebruiken van 7 mm breed (i.p.v. 12 mm). Afhankelijk van de breedte van de bevestigingspunten op jouw camera passen onze camerariemen. Per product staat aangegeven hoe breed de nylon bandjes zijn. Ze zijn stevig genoeg om de zwaarste camera's te dragen en getest op een draaggewicht van meer dan 70 kg. De katoenen camerariem is makkelijker toepasbaar op kleine spiegelreflexcamera's. Uiteraard kun je deze camerariem ook toepassen op de normale spiegelreflexcamera.

Geen snelbinders
De katoenen camerariemen zijn niet voorzien van snelbinders.

3. Leren camerariemen
Binnen -en buitenzijde
De binnen -en buitenzijde van deze camerariemen zijn van 100% echt leer. De buitenzijde is van bruin of zwart leer en eventueel voorzien van studs. Het leer aan de buitenzijde is gelooid en voorzien van stevige stiksels. De binnenzijde is voorzien van zachter leer dat lekker in je nek zit.
Er zit een natuurlijke bocht-vorm in deze camerariem zodat deze extra comfortabel zit in je nek.

Geen snelbinders
De leren camerariemen zijn niet voorzien van snelbinders. De uiteinden zijn geheel van leer en 7 mm breed.

4. Fashion camera tassen
Onze fashion cameratassen zijn gemaakt van 100% leer. Het is een kwalitatieve fashion-waardige tas, met de functie-eisen van een cameratas. De tas heeft de volgende eigenschappen:

 • Het is een functionele camera tas maar met een fashion uitstraling
 • 100% leer (kleur grijs)
 • Binnenkant van neopreen t.b.v. bescherming
 • Speciale rits in de buik om snel bij je camera te kunnen
 • Op de bodem kun je 3 vakken creëren voor je fototoestel en lenzen
 • Deze creeer je met wanden met haakband die je erbij geleverd krijgt
 • Er zit een elastische band in waar je een lens kunt klemmen
 • Aan de binnenzijde zitten 3 ritsvakken (zie afmetingen bij specificaties)
 • Extra ritsvak aan buitenzijde
 • Er blijft ruimte bovenin de tas voor andere spullen
 • Ring-aansluiting voor sleutels
 • Schouderband meegeleverd voor extra draaggemak

De kwaliteit is betrouwbaar en goed. We hebben meer dan een jaar aan dit product gewerkt en alleen maar kwalitatieve en extreem sterke materialen gebruikt. de tas is verkrijgbaar in twee kleuren met bijbehorende prints.

5. Dokter camera tassen
Geen standaard camera tas, en ook geen dokterstas. Het is onze unieke 'Dokter Cameratas". Of je naar een park gaat voor het nemen van een foto of dineren gaat met een vriend(in), je camera kan altijd met je mee in deze coole camera handtas. In de tas is ruimte voor een spiegelreflex camera (body) en 2 lensen.

De tas is van binnen geheel voorzien van neopreen. Hierdoor is je foto apparatuur altijd goed beschermd. Je sluit de cameratas af d.m.v. een vintage sluiting. De tas wordt geleverd met een afneembare schouderriem, heeft een opbergvak in de rug en twee vakken aan de binnenkant.

Deze camera tas is gemaakt van imitatie leer en voorzien van neopreen aan de binnenzijde voor extra bescherming van je camera toebehoren.. We hebben geprobeerd om een betaalbare, kwalitatieve, betrouwbare en unieke camera tas te maken. Uiteraard hebben we de tas weer getest in verschillende test-centra.

6. Overige accessoires
Lens Pocket
In de Lens Pocket kun je je lensdop bewaren en aan je broek -of camerariem bevestigen. Zo is je lensdop nooit meer zoek! De Lens Pocket is met de hand gemaakt van plantaardig gelooid leer.

Klik snelbinders
Een neopreen camerariem is standaard voorzien van een snelbinder. Heb je meerdere camera's en wil je hiervoor dezelfde cameraband gebruiken? Dan biedt een extra klik snelbinder uitkomst.

Lus snelbinders
Om een neopreen camerariem ook te kunnen bevestigen aan een camera met kleine rondjes als bevestigingspunt, hebben we de lus snelbinder ontwikkeld (ook wel lus-connector). Deze speciale snelbinder kun je los bestellen en zit niet standaard aan een neopreen camerariem. Deze lus snelbinder is niet toepasbaar op een katoenen of leren camerariem.

7. Kadokaarten
De kadokaarten hebben we in verschillende bedragen. Wil je een camerariem of ander product van ons cadeau doen, en je weet niet welke je moet kiezen? Dan biedt de kadokaart uitkomst. De kadokaart is een jaar geldig. In overleg kunnen we deze periode uitbreiden. Je kunt de kadokaart per post of digitaal ontvangen.

Zit jouw bedrag er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we maken een kadokaart op maat.

* Alle producten zijn getest in het Intertek Testing Services Hong Kong Ltd. Hong Kong Government Recognized Service Supplier & Approved Laboratory of The Woolmark Company.Members of:American National Standards Institute, Hong Kong Association for Testing, Inspection and Certification Ltd., American Society for Testing and Materials, Hong Kong Toys Council & British Standards Institute.