Over ons

Van vrijdag 25 augustus 2018 t/m zondag 09 september 2018 zijn wij wegens vakantie niet aanwezig. Telefonisch zijn we niet bereikbaar, maar we zullen op gezette tijden onze e-mail checken. Alvast bedankt voor je begrip.

Dirk van Kekkecamerariem.nl

Een spiegelreflexcamera draag je tijdens je vakantie continue en voelt al snel als een vaste mode accessoire. Door de saaie en standaard camerariem (inclusief merk en type) voel je je al snel een echter tourist. Waarom maken we zo'n camerariem niet wat hipper en vooral 'kekker'?
 

Kekkecamerariem.nl (en Kekkecamerariem.be) vertegenwoordigd het merk "!mo Camera Fashion" voor de BeNeLux en Scandinavië. Onze camera accessoires zijn wereldwijd verkrijgbaar via internet en in winkels. Onze producten staan voor kwaliteit, zijn comfortabel, gebruiksvriendelijk, beschermen je camera (en accessoires), zijn uniek en natuurlijk KEK! Vanaf nu en in de toekomst gaan we proberen om jouw spiegelreflex camera tot een extra leuke (mode) accessoire te maken die je met trots bij je of om je nek draagt. 

Heb je vragen over onze producten? Stuur gerust een e-mail.

Wil je onze producten verkopen in jouw winkel? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Met Kekke groet!Dirk van der Hoeven

Kekkecamerariem.nl

Volkerakstraat 14

3522 RC Utrecht

info@kekkecamerariem.nl

KvK: 58072179

IBAN: NL62 RABO 0123 4971 08